2018. július 7., szombat

Tegnap reggel

elmentünk a gázoshoz, átíratni a nevemre. Eddig mindig befuccsolt valami miatt - nem volt ideje az öregemnek, fosul voltam, máskor elfelejtette, stb. -, de most eljutottunk. Majd még a vizet, villanyt kell átíratni. Gondolom kb. 2030-ra az is meglesz.

Hétfőn jön hozzánk a Gabi, 5 napra. Remélem nem fognak balhézni 'apámmal'. Elvileg fogunk bográcsozni, meg elmegyünk fagyizni, stb. Holnap délután felutazik az öregem Pestre a Gabihoz, ottalszik és hétfőn reggel már jönnek vissza. Nem tudom mi értelme van ennek, de ők tudják.

Tegnapelőtt este meglátogatott a roham, 2 kanyart nyomott le, 1-2 perc szünettel. Biztos a front hozta ki. Úgy éreztem közben, mintha 'forogna' az agyam egy ponton és bizsergett a szám-kezem, meg a szokásos velejáró élvezetek jöttek. Tegnap is környékezett, de belealudtam az 'előjelekbe' és nem tudott 'kifejlődni'.

Fáj a vesém egy ideje, meg kéne néznie dokinak. 'Természetesen' nem jutottam fel orvoshoz a héten, mert aki vitt volna bennünket, annak bedobta a kocsija a törölközőt. Elvileg átjelentkezünk az itteni dokihoz, de ez is mióta tolódik... Ezt magától is fel kéne fognia az öregemnek, hogy milyen fontos! Mondtam, hogy jelentkezzünk már be a címre végre és vigyen el az orvoshoz is bejelentkezni, mert nem állapot, hogy hónapok óta nem látott orvos, nem voltak laborok, a vasculitis pontos fajtáját sem sikerül kicsikarni a dokimtól, mert állítólag elkeverte a papírt (egyszer már egy másikat is), de nem hiszem el, hogy 9 hónapja nem találja! Ez is vicc.

Az Alex szépen megszokta a helyét és a kinti létet. Már csak időnként veszekszik. Minden nap többször odamegyek hozzá, hogy foglalkozzam vele, ő meg nagyon örül mindig. :-D Az Ildi fél tőle, pedig még csak 8 hónapos lesz, meg nem is nagy, csak nagyon erős és rettentően csökönyös, nehéz kordában tartani.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése