2018. július 12., csütörtök

Relax

Most degenerál... őőő... regenerálódni próbálok. 'Természetesen' a mai nap is a nonstop balhézás jegyében telt mostanáig, az előbb mentek ki a buszhoz. Ordibálás, meg minden volt és megint szóltam, hogy baromira unom most már, elég legyen! 'Apám' mondta, mikor ketten voltunk, hogy pali van a dologban és már otthon is ronyózott miatta a Gabi. Akkor minek jött el, ha feszült és semmi kedve nem volt? Rajtunk levezetni az idegronyót? Mára lett baromira elegünk, 'apám' is be van feszülve és kezdte velem a genyózást, de figyelmeztettem, hogy semmivel sem különb akkor a Gabinál. Visszavett egyből. Nem akarok már ezzel foglalkozni, örülök, hogy nyugi van végre. Azt mondta legközelebb jövő nyáron jön. Remélem nem játssza el ugyanezt...

Más:

Mindig elfelejtem lejegyezni, pedig már jó ideje fennáll a dolog és a dokinak meg kell mutatnom; a bal lábam vizesedik körbe a lábfej-boka-achilles ín területen. Nem látszik az ín mellett az a szokásos bemélyedés kétoldalt, teljesen kitölti a víz és az inat is körbeveszi. A jobb is szokott ilyet, de az elmúlik egy idő után, ám a bal folyamatosan olyan. Mivel a lábam lefagy azóta is, hogy 1-2 (3?) hete lehűlt az idő, zokniban tolom azóta is, de az szorítja, mivel sok zoknim bokazokni és pont ott van a száruk, ahol az ödéma. Próbálok lazábbat felhúzni, meg van aminek ki is tágult már a szára a lábamtól. :-D Jó kérdés, hogy ez a víz mitől van; a szívemtől, vagy a keringés elégtelenségétől, esetleg mástól, amiről még nem hallottam? Egyel több ok a másik száz mellett, hogy dokihoz juttasson végre az öregem. A jobb combom-vádlim továbbra sem szereti, ha lábraállok, egyből fáj az ér és pár méter járás után megálljt parancsol. Fekve is sokat fáj, de kevésbé, mint lógatva, meg állva.

Ma kipróbálom a szintetizátoromat, hogy működik-e még? Meglepne, ha nem halt volna be az elektronikája a víztől, de sosem lehet tudni, vannak szerencsés esetek. Örülnék, ha használható volna.

Holnap megyünk pár göncért, elvileg. Nem szeretek vásárolni, de szükséges rossz. Kell pulóver, nadrág, meg alsógatya. Póló van bőven, rövidnadrág is van elég, zokni meg annyi, hogy egy százlábú sem panaszkodhatna. Lábbeli sem kell.

2 megjegyzés:

  1. MEGTALÁLTALAK!!! :D
    A láb a vesétől is vizesedhet.Nekem minden alkalommal megkérdezi a Kölyökképű(a nephrós doki) hogy dagad-e a bokám?Meg is nézi olykor.Vigyázz magadra és ne hagyd hogy bárki felhúzzon!Anyu

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia kedves "Anyu"!
      Most vettem észre a kommentedet.
      Igen, tudom, hogy a vese is okozhat lábdagadást, de köszönöm!
      Vigyázz Magadra!

      Törlés