2018. október 10., szerda

Megpróbálom

megfűzni az öregemet, hogy hó végén vigyen fel Pestre, az Aeroparkba. Mondjuk, ha orvoshoz sem visz már egy éve, akkor meglepő lenne, ha szórakozni elvinne, de ki tudja nála? Több dolognak is össze kell állnia, hogy sikerüljön és remélem fog is!
Kell hozzá pénz.
Kell, hogy legyen hol aludnunk, amíg fent vagyunk.
Kell, hogy olyan jól legyek, hogy tudjak 4 órát utazni.
Végül pedig kell, hogy a buszsofőr hajlandó legyen betenni a székemet a csomagtartóba. Ez is vicc, hogy egyetlen alacsonypadlós busz sincs forgalomban felénk, helyi járat sem, nemhogy távolsági.
27.-28.-án az Aeroparkban programok lesznek a TU-154-es gép 50. évfordulója alkalmából. Az egyik kedvencem, tavaly nyáron, amikor voltunk a parkban fel is mentem a pilótafülkéjébe és jó lenne most is elmenni oda, lesznek pilóták, akik mesélnek, meg jó programok. Biztos megint ott lesz az a legendás TU-154-es kapitány is, akivel tavaly dumálhattam a gépről és a repülésről, jó lenne még eszmét cserélni. Nosztalgiarepülés is lesz, persze gondolom jó drágán, így abban nem is reménykedem inkább. Ettől függetlenül szeretnék eljutni az alkalomra. Remélem segít az öregem és a körülmények is kedvezni fognak!

TU-154-es, "a rakéta" - mert nagyon gyors volt a 3 izmos hajtóművével. ;-))


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése