2018. augusztus 29., szerda

Csak hogy ne legyen

olyan nagy az elégedettségünk, 2 napja rozsdás a víz. Nem nálunk rozsdás a cső, mert az Ildiéknél és a szomszédnál is barna a víz. Vettünk palackos vizet. Kíváncsi vagyok, hogy meddig tart majd a hibaelhárítás.

A közelmúltban kijöttek a gázosok és elvitték az órát, mert nem használunk gázt, erre tegnap jött egy csekk, hogy fizessünk alapdíjat. Mire?! Nincs is szolgáltatás, óránk sincs, akkor minek a készenléti díj? Vicc. Nem nagy összeg az a kétezer forint, de akkor is nevetséges, hogy mindenre fizettetik az embert, arra is, ami nincs... Az öregem be fog menni és felbontja velük a szerződést. Megmondta, hogy ki lesz köttetve a házból a gáz, mégis szerződést írattak. Minek, ha nem fogunk gázt használni?!

Elő kellett vegyem a hálózsákomat tegnap este, mert éjjelente hűvös van nálunk és folyton felkeltem arra, hogy fázom (nem csoda, ha a takaró a fejemen és a felsőtestemen köt ki mindig, összegyűrve :-D), meg órákig fagy megint a lábam nappal is, pedig zokniban vagyok pár napja. Az értágítót még nem akarom elkezdeni, majd októberben. A hálózsák bejött, mert legalább arra nem ébredtem fel, hogy fázom, meg nem tudom lerugdosni és melegít is. Plusz pont, hogy nem kell benne hosszúgatya, meg zokni, mivel nem tudok bennük jól aludni. Hűvösebb éjjeleken tehát jó lesz, most is abban fekszem, mert hideg van.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése